A pécsi jogi kar nyílt napjának programja
Felvételi
2017. február 8-án szeretettel vár minden érdeklődőt nyílt napján a PTE ÁJK Pécsett, a 48-as tér 1. alatt! Tájékoztató és szakmai előadás, nyitott előadások, valamint "élő könyvtár", amelynek keretei között személyes találkozásokra és közvetlen beszélgetésekre nyílik mód hallgatókkal és oktatókkal, különböző jogágak, jogterületek, jogászi hivatások képviselőivel.

tovább olvasom
Nyílt nap 2017
Felvételi
A 2016/2017-es tanévben is lesz nyílt nap a PTE ÁJK-n. Gyere el, és ismerd meg az ország legkedveltebb vidéki jogi karát! Időpont: 2017. február 8. Helyszín: 7622 Pécs 48-as tér 1.

tovább olvasom
Nyílt nap 2016
Felvételi
Gyere el, ismerd meg az ország legkedveltebb vidéki jogi karát. Időpont: 2016. február 3. Helyszín: 7622 Pécs 48-as tér 1.

tovább olvasom
Több rangsorban is az élmezőnyben a pécsi jogi kar
Felvételi
Felmérések bizonyítják, hogy a pécsi jogászhallgatók nyugodtak lehetnek a jövőjükkel kapcsolatban. A különféle szempontok szerint kialakított listákon egyaránt az élmezőnyben van a pécsi jogi képzés.

tovább olvasom
Felvételi pontkalkulátor
Felvételi
Szeretnéd tudni, mennyi felvételi ponttal számolhatsz? A Felvivel számolhatsz. Hiszen a PONTSZÁMÍTÓ KALKULÁTOR  kiszámítja a várható felvételi összpontszámodat!

tovább olvasom
A PTE ÁJK a legjobb vidéki jogi kar!
Felvételi
A HVG-Diploma 2015 különszámában közzétett rangsorokban a PTE karai közül a legjobban a jogi kar szerepelt: nálunk a felmérés szerint is a legjobb az oktatói gárda, a hallgatók pedig országos összevetésben a harmadik helyen végeztek. A hazai karok abszolút rangsorában 36. helyen állunk.

tovább olvasom
Merre tart az ügyvédi pálya?
Felvételi
Orbán Miklós előadása a jogászi szakma iránt érdeklődők számára november 27-én 14.00 órától az Óriás Nándor előadóteremben.

tovább olvasom
Szakmai gyakorlat nemzetközi ügyvédi iroda-hálózatnál
Felvételi
A Baker & McKenzie nemzetközi ügyvédi iroda-hálózat gyakorlatot hirdet joghallgatók részére. A jelentkezés határideje 2014. december 19.

tovább olvasom