Pécsi Ponthúzó Parti a Széchenyi téren a 2013. évi felvételi ponthatárok hivatalos kihirdetése

Kategória: Felvételi

18
júl

ponthuzoparty

A Pécsi Tudományegyetem és Pécs Megyei Jogú Város együttműködésében a hagyományokhoz híven július 24-én 16.00-22.00 óra között ismét megrendezik a felvételi ponthatárok hivatalos kihirdetésének szabadtéri rendezvényét, a Ponthúzó Partit.

Az érdeklődők 16 órai kezdettel a Széchenyi téren tájékozódhatnak a Pécsi Tudományegyetem képzéseiről, és a pótfelvételi eljárásról is információt gyűjthetnek. A felvételi információk átadása és a ponthatárok kihirdetése mellett játékokkal, szórakoztató programelemekkel is készülnek a szervezők, és a Hangulatsziget Fesztivál utcazenészei teszik kellemesebbé a várakozást.

Este 8 órakor Dr. Páva Zsolt polgármester és Dr. Bódis József rektor úr köszönti a felvételizőket, ezt követően pedig sor kerül valamennyi hazai felsőoktatási intézmény hivatalos idei évi ponthatárainak kivetítésére, miközben a Space Inhalerz zenél.

Az együtt várakozás, egymás biztatása igazi közösségi élményt jelent minden évben a pécsi és környékbeli diákok számára. A rendezvényre nem csak a felvételiző diákokat várják, hanem a velük együtt izguló szülőket és barátokat is, de a program érdekes lehet a jövőjüket még csak tervezgető és jövőre felvételiző középiskolások számára is.

Pécsi Ponthúzó Parti

program

időpont: 2013. július 24.

helyszín: Széchenyi tér

(Esőhelyszín: Univ Lounge)

16.00-20.00    PTE – UP – Irány a PTE!

  • Felvételi információszolgáltatás, tájékoztatás a pótfelvételi eljárásról, a Pécsi Tudományegyetem képzéseinek bemutatása
  • Felkészültségüket mérhetik össze a résztvevők a LED falon kivetített kvízjátékban

Mit tehetsz, ha nem vettek fel? Válts lépést!

  • Tájékoztatás az érettségi utáni szakmatanulás lehetőségeiről és támogatott képzési formákról. Önismereti tesztek kitöltése és izgalmas játékok.

18.00-19.50    „Hangolódás”

  • A Hangulatsziget Fesztivál utcazenészeivel

19.30 – Játék az ETK-val, PTE-s ajándékcsomagokért

20.00Dr. Páva Zsolt polgármester és Dr. Bódis József rektor köszöntője

20.10-22.00    A 2013-as ponthatárok kivetítése

  • A Space Inhalerz zenél a ponthatárok ismertetése közben

22.00Ponthúzó Afterparty: DJ Soneec az Univ Lounge-ban

Miért a PTE ÁJK?


ÁJK a Facebookon