Felvételi pontkalkulátor
Felvételi
Szeretnéd tudni, mennyi felvételi ponttal számolhatsz? A Felvivel számolhatsz. Hiszen a PONTSZÁMÍTÓ KALKULÁTOR  kiszámítja a várható felvételi összpontszámodat!

tovább olvasom
A PTE ÁJK a legjobb vidéki jogi kar!
Felvételi
A HVG-Diploma 2015 különszámában közzétett rangsorokban a PTE karai közül a legjobban a jogi kar szerepelt: nálunk a felmérés szerint is a legjobb az oktatói gárda, a hallgatók pedig országos összevetésben a harmadik helyen végeztek. A hazai karok abszolút rangsorában 36. helyen állunk.

tovább olvasom
Merre tart az ügyvédi pálya?
Felvételi
Orbán Miklós előadása a jogászi szakma iránt érdeklődők számára november 27-én 14.00 órától az Óriás Nándor előadóteremben.

tovább olvasom
Szakmai gyakorlat nemzetközi ügyvédi iroda-hálózatnál
Felvételi
A Baker & McKenzie nemzetközi ügyvédi iroda-hálózat gyakorlatot hirdet joghallgatók részére. A jelentkezés határideje 2014. december 19.

tovább olvasom
ÓNSZ -Tanulmányi látogatás az Európai Unió Bíróságán
Felvételi
Az Óriás Nándor Szakkollégium tanulmányi látogatást szervezett Luxemburgba, az Európai Unió Bíróságára 2014. november 9-12. között, Campus Hungary Ösztöndíj keretében.

tovább olvasom
Új angol nyelvű szakfolyóirat
Felvételi
A PTE ÁJK Európa Központ gondozásában elindult a Pécs Journal of International and European Law (PJIEL) elnevezésű angol nyelvű elektronikus szakfolyóirat. A PJIEL nemzetközi joggal és az Európai Unió jogával foglalkozik, ingyenesen elérhető formában, nemzetközi összetételű szerkesztőbizottsággal, anonim lektorálással.

tovább olvasom
A Francia Nagykövetség Ösztöndíj- és Campus France iroda vezetőjének látogatása Pécsett
Felvételi
Bob KABA LOEMBA, a Francia Nagykövetség Ösztöndíj- és Campus France iroda vezetője 2014. november 5-én 16:30 – 18:30 között látogatást tesz Pécsett. Ennek keretében fogadja azokat a hallgatókat vagy fiatal kutatókat, akik tájékozódni szeretnének a Francia Kormány Ösztöndíj programjáról illetve a francia felsőoktatás mesteri vagy doktori képzéseiről.

tovább olvasom
A XXXII. OTDK kari fordulójának tagozatai
Felvételi
A kari fordulót 2014. november 3-4-én bonyolítjuk le, a karon működő diákkörök szerinti tagozatokban. Az egyes tagozatok időpontjait és helyszíneit a következő összefoglaló táblázat tartalmazza.

tovább olvasom